Burgers Archief Service

BAS is mede sponsor van een recreatief fietsend wielerteam

Velen van u zullen weten dat Martin Burgers van Burgers Archief Service BAS een fanatiek fietser en MTB-er is en dus regelmatig zijn kilometers maakt bij de plaatselijke toerclub. Ook ’s-winters in het weekend is hij veelal op zijn MTB in de bossen te vinden.

Sponsoring wielerteams

Tezamen met drie bevriende ondernemers (en tevens MKB-ers), te weten Civil at Hart, Aftech en Avanti Camperbouw, is gezamenlijk wielrenkleding ontwikkeld voor een wielerteam. Dit werd een eigen ontwerp waarop het team dan ook erg trots is. Allicht dragen de sponsoren de wieler-sport een warm hart toe.

 

Inmiddels is er ook nieuwe gesponsorde kleding ontwikkeld. Dit keer met bevriende MKB-ers en sponsoren Civil at Hart, Houtlijn, Kinks kappers en ZEBB partners. Wederom een eigen ontwerp dat is vervaardigd door en na advies van de bekende wielerkleding leverancier Vermarc Sport uit België. Onze vaste wielergroep van de plaatselijke tourclub rijdt in dit tenue. De uitstraling als eenheid spreekt voor zich. Presentatie en herkenbaarheid zijn daarbij uitgangspunt geweest.

 

 

Vanaf 2011 tot heden werden ook verschillende teams gesponsord en financieel bijgestaan. 

 

Alpe d’Huzes

BAS draagt het Alpe d'Huzes een warm hart toe en was in 2010 ook zelf aanwezig. Die dag werd er gefietst voor het KWF-kankerfonds en zijn er weer miljoenen euro’s opgehaald. BAS heeft deelnemers individueel gesponsord en ter plekke aangemoedigd. Het leuke van het evenement is dat iedere deelnemer een startbordje aan het stuur heeft, waarop naast een nummer ook zijn of haar naam staat.

Op deze manier kunnen de supporters gedurende de dag dat ze op de “Hollandse” berg aanwezig zijn de deelnemers persoonlijk aanmoedigen. Veel deelnemers waardeerden dit zeer. Anderen waren hoogst verbaast vanwege deze persoonlijke benadering terwijl je elkaar niet kent.

 

Wieler tweedaagse

In 2016 is BAS mede sponsor van het tweedaagse evenement Pijnacker – Valkenswaard – Pijnacker, georganiseerd door de Tourclub Pijnacker in het laatste weekend van mei.

 

 

 
 

Meer weten?

Neem contact op met Martin Burgers via 06-10290894 / info@baservice.nl.